Senior street style is trending in Wit-Rusland, ondanks de armoede

Al slenterend door de hoofdstad worden ze gefotografeerd voor Instagram: Wit-Russische grootouders met stijl. Wie zegt dat social media alleen voor tieners is, is nog nooit in Minsk geweest.

NINA 07-08-2019

Svetlana Poddubnaya heeft de instagram old_n_beautiful opgezet. ”Ik hou erg van klassieke, tijdloze mode,” legt ze uit. ”In Wit-Rusland wordt deze stijl vooral gedragen door inwoners op leeftijd. Ze dragen formele broeken, jasjes, hemden, ze aarzelen ook niet om hoeden te dragen, die ze dan heel elegant omhoog tillen.”
De shots zijn casual, van een ongedwongen leven in de metropool. Instagram: old_n_beautiful
“Mensen op pensioen in ons land kunnen onmogelijk mooi leven, hun inkomen is te beperkt. Maar wat ze dragen is mooi en stijlvol, omdat ze voorzichtig zijn, en hun spullen netjes bewaren, voor veel langer dan een eenmalig, vluchtig seizoen.” Instagram: old_n_beautiful
”Het is echt prachtig, oudere mensen vertellen zo hun verhaal.” Instagram: old_n_beautiful
“Duurzame mode is nu de trend.” Instagram: old_n_beautiful